Werken bij


Er gaat heel wat tijd zitten in werken. Je kunt er dus maar beter voor zorgen dat je werk ontzettend leuk is. Bij XTEC houden we van ons werk en zijn we sterk in wat we doen. We staan te springen om onze passie en ervaring met jou te delen!

Bij XTEC staan kwaliteit en ontwikkeling centraal, dit geldt zowel voor jou als collega, als voor onze opdrachtgevers. Vanuit een hecht team werk je aan afwisselende projecten die je op technisch gebied blijven uitdagen. Dat gebeurt vanuit onze werkplaats in Lichtenvoorde of bij onze klanten op locatie. Wij zorgen ervoor dat jij van alle gemakken voorzien bent: je bezoekt elk project met een XTEC bedrijfsauto, voorzien van gereedschap van de beste kwaliteit en de juiste PBM’s, zodat je veilig en goed je werk kunt doen.

Wij delen graag onze
ervaring en passie voor
techniek met jou!Om jou te faciliteren in de juiste kennis en vaardigheden, staan we regelmatig stil bij jouw wensen en ambities. Geregeld voeren we gesprekken om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Naast mooie en uitdagende projecten zijn we trots op onze nuchtere en platte organisatie. Betrokkenheid, binding en plezier met onze collega’s staat bij XTEC hoog in het vaandel. Om dit te stimuleren is er vrijwel wekelijks een vrijdagmiddagborrel en organiseren we door het jaar heen diverse activiteiten, waarbij we elkaar als collega’s beter leren kennen. Zoals we in de Achterhoek zeggen: Het belangrijkste is dat je schik hebt in je werk!

Er zijn volop kansen! JIJ bepaalt je toekomst en wij helpen je daar graag bij.

Geinteresseerd in een vacature? laat van je horen!


k.tenten@xtec.nl
0544 - 487 810

Kim
Tenten
-HR

Geinteresseerd in een vacature? laat van je horen!


k.tenten@xtec.nl
0544 - 487 810