Over xtec


Doen waar je goed in bent.
De teamsamenstelling, de manier waarop mensen worden ingezet. We kijken naar de kwaliteiten en karaktertrekken van onze mensen, de opdracht en het karakter van onze klant. Op deze manier zetten wij de juiste vakman op de juiste klus.

De enorme dosis plezier en humor welke van al onze medewerkers af spat is uniek. Het voelt vaak niet als werk, het is voor iedereen een uit de hand gelopen hobby. Onze collega’s laten elkaar groeien en blijven zichzelf én elkaar uitdagen. “Wij leren enorm van elkaar.”

XTEC is breed georiënteerd en werkt in verschillende opdrachtgevers in diverse industrieën. Dagelijks breiden wij zo onze kennis en ervaring uit, wat ons in staat stelt om creatieve en vernieuwende oplossingen toe te passen in elke branche.

ONS TEAMOns team van enthousiaste en gedreven monteurs en projectleiders bestaat uit geschoolde, ervaren mensen welke allemaal een passie voor techniek hebben. Samen met onze flexibele schil van gemotiveerde en deskundige ZZP-ers vormen we een krachtig team, waar vooral met veel plezier wordt samengewerkt.

ONZE AMBITIE
Niet de grootste
wel de beste!We willen als team de beste zijn in ons vak en op deze manier blijven werken. Met passie en plezier voor techniek en met het oog voor de talenten en karakters van onze mensen. We streven ernaar dat dit kenbaar is bij productiebedrijven in oost- en midden Nederland. Kortom we willen uitgroeien tot dé onderhoudspartij van de regio. We hoeven niet de grootste te zijn, wel de beste.

onze kernwaardenAchterhoekse nuchterheid – eerlijk
XTEC is een betrokken partner. We zijn transparant in onze manier van werken, de keuzes die we maken en de adviezen die we geven. We nemen daarbij geen blad voor de mond, maar zorgen er, samen met de opdrachtgever, voor dat de best mogelijke oplossing gevonden wordt.

Samen zijn we op ons best – samen
We zijn een stel vakidioten bij elkaar met allemaal dezelfde passie én ons eigen karakter. We doen stuk voor stuk waar we goed in zijn en bundelen onze krachten om de beste kwaliteit te leveren. Met een dosis humor en gezelligheid, maar ook door eerlijk tegen elkaar te zijn. We stimuleren elkaar om het beste in onszelf naar boven te halen. Zo kan eenieder van ons op hoog niveau én met plezier werken.

‘Prutjen’ zou een schoolvak moeten zijn – passie
Techniek is voor ons meer dan werk, het is onze passie. Dat zorgt voor een enorme gedrevenheid; we gaan door tot het vraagstuk is opgelost en we zelf ook helemaal tevreden zijn. Natuurlijk zegt iedere techneut dat ie passie heeft voor techniek. Wij durven een stapje verder te gaan en zien ‘prutjen’ als het mooiste wat er is. En daar steken we elkaar, én de generaties na ons, graag mee aan.

We gaan tot het uiterste – kwaliteit
Kwaliteit leveren wil ieder bedrijf, maar in de praktijk pakt dat toch vaak anders uit. We weten dat nee ook een antwoord kan zijn, als dat de kwaliteit ten goede komt. Dankzij onze kennis, ervaring en gedrevenheid hoeven we gelukkig bijna nooit een ‘nee’ te verkopen. Geef ons tijd om het vraagstuk op te lossen en wij gaan tot het uiterste. Kwaliteit staat altijd boven kwantiteit.

Vragen of meer informatie nodig? Neem gerust contact op!


Manfred
Weelink
-projectleider

Vragen of meer informatie nodig? Neem gerust contact op!


info@xtec.nl
0544 - 487 810