Xtec Contrasty New 15

DOEN WAAR JE GOED IN BENT

Inderdaad! Daar zijn we ruim 10 jaar geleden mee gestart en we hebben hard gewerkt om te laten zien wat wij in huis hebben. Natuurlijk was het niet altijd makkelijk, maar we deinzen nergens voor terug en zijn trots op de projecten die we met succes afgerond hebben. De gedachte dat het altijd beter kan, zit in ons DNA. Wat wij onze opdrachtgevers bieden is betrokkenheid, flexibiliteit, daadkracht, transparantie en kwaliteit. Die waardes vertalen wij iedere dag naar onze mensen en naar onze opdrachtgevers.

Xtec Contrasty New 57

ONZE AMBITIE

XTEC is een bedrijf met karakter, een bedrijf met een gezonde ambitie voor de komende 10 jaar. Een ambitie gericht op het optimaliseren en uitbreiden van onze diensten. Een ambitie gericht op de beste willen zijn binnen onze vakgebieden. Om dit voor elkaar te krijgen, kunnen wij niet zonder ons topteam. Een team wat als drive heeft om het beste van zichzelf te laten zien en enthousiast meedenkt in de ontwikkeling van XTEC.

Xtec Contrasty New 19

ONS TEAM

Ons team van enthousiaste en gedreven monteurs en projectleiders bestaat uit geschoolde, ervaren mensen die als gemene deler een passie voor techniek hebben. Samen met onze flexibele schil van gemotiveerde en deskundige ZZP-ers vormen we een krachtig team, waar vooral met veel plezier wordt samengewerkt.

Nieuwe Pand

XTEC-LOKATIE

Ons kantoor en werkplaats is gevestigd in Lichtenvoorde. Vanuit onze werkplaats voeren wij maatwerkprojecten uit voor onze opdrachtgevers. Onze monteurs zijn voorzien van een eigen bedrijfsbus, benodigde gereedschap en PBM's.