Industrieel machineonderhoud


Onderhoud vormt de basis voor een betrouwbare en effectieve werking van installaties en machineparken. Het garandeert de continuïteit waarvan bedrijfsprocessen afhankelijk zijn. Kundig en tijdig uitgevoerd industrieel machineonderhoud voorkomt en vermindert stilstand. Bovendien wordt de levensduur van de installatie of het machinepark verlengd.

XTEC is een specialist op het gebied van industrieel machineonderhoud. Dit doen wij op locatie of in onze eigen werkplaats, geheel volgens wens van onze opdrachtgever. We voeren zowel gepland preventief onderhoud als correctief onderhoud uit, met gegarandeerde reactietijden welke zijn afgestemd op de behoefte van onze opdrachtgevers. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij elk denkbaar onderhoudsvraagstuk en voeren wij inspecties uit, waarbij we een duidelijk overzicht van de staat van het machinepark geven.

Industrieel machineonderhoud
op locatie of in onze werkplaatsWe werken pragmatisch en oplossingsgericht. Tijdens de gehele looptijd van een project of onderhoudsstop ondersteunen wij onze opdrachtgevers. Dit gaat verder dan techniek. Goedwerkende machines en machineonderdelen zijn het resultaat van continue afstemming. De verwachting, visie en wens van de opdrachtgever, daar draait het om bij XTEC.

Wij werken maximaal flexibel voor onze opdrachtgevers, waarbij kwaliteit bovenaan staat.  Volgens een specifieke planning, wensen en voorschriften voeren wij elke opdracht uiterst zorgvuldig en kostenefficiënt uit. We vervangen alleen delen waarvan het noodzakelijk is en gaan hierbij uit van de geldende toleranties en specificaties. Een en ander gebeurt in goede afstemming met de opdrachtgever en volgens de geldende voorschriften.

In de industriële sector leidt stilstand direct tot verlies, daarom schakelen wij snel voor continuïteit en kostenbesparing. Dit kan vanwege ons goed opgeleide en ervaren team van monteurs en vaste kern van ervaren zzp’ers. Onze vakmensen zijn voorzien van een bedrijfsbus, volledig uitgerust met het benodigde gereedschap.

Vragen of meer informatie nodig? Neem gerust contact op!


Manfred
Weelink
-projectleider

Vragen of meer informatie nodig? Neem gerust contact op!


info@xtec.nl
0544 - 487 810