Xtec Contrasty New 15

DOEN WAAR JE GOED IN BENT

Inderdaad! Daar zijn we ruim 10 jaar geleden mee gestart en hebben in de afgelopen jaren hard gewerkt om te laten zien wat wij in huis hebben. Soms met vallen en opstaan, maar altijd aan projecten waar we trots op zijn. De gedachte dat het altijd beter kan, zit in ons DNA. Wat wij onze opdrachtgevers bieden is betrokkenheid, flexibiliteit, daadkracht, transparantie en kwaliteit. Die waardes vertalen wij iedere dag naar onze mensen en naar onze opdrachtgevers.

Xtec Contrasty New 57

ONZE AMBITIE

XTEC is een bedrijf met karakter, een bedrijf met een gezonde ambitie voor de komende 10 jaar. Een ambitie gericht op het optimaliseren en uitbreiden van onze diensten. Een ambitie gericht op de beste willen zijn binnen onze vakgebieden. Om dit te kunnen verwezenlijken kunnen wij niet zonder ons topteam. Een team wat als drive heeft om het beste van zichzelf te laten zien en open staat om mee te ontwikkelen met onze ambities.

Xtec Contrasty New 19

ONS TEAM

Ons team van enthousiaste en gedreven monteurs en projectleiders bestaan uit geschoolde, ervaren mensen die samen een gemene deler hebben = passie voor techniek. Samen met onze flexibele schil van gemotiveerde en goede ZZP-ers vormen we een krachtig team, waar vooral met veel plezier wordt samengewerkt.

Kantoorpand

XTEC-LOKATIE

Ons kantoor en werkplaats zijn gevestigd in Lichtenvoorde. Wij werken met name op lokatie van onze opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Uiteraard is het ook mogelijk om specifieke werkzaamheden in onze werkplaats uit te laten voeren. Onze monteurs zijn voorzien van een eigen bedrijfsbus, benodigde gereedschap en PBM's.