Ook op dit gebied kunnen wij werk uit handen nemen...

Naast dat we specialisten in techniek zijn, hebben we tevens jarenlange ervaring binnen het HR-vak in technische organisaties in huis. Hierdoor zien we mogelijkheden om onze opdrachtgevers ook op dit vlak te ontzorgen.

HR ADVIES

Echte techneuten letten op de details. Daarin zit het verschil. Wat dat betreft is onze HR adviseur net zo technisch, want personeelsadvies zit ‘m in de finesses. Daar houden wij ons graag mee bezig, dan kun jij je gewoon focussen op de grote zaken. Ontzorging o.a. op het gebied van functioneren, verzuimbegeleiding, opleiding & ontwikkeling en personeelsadministratie.

Xtec Contrasty New 14
Xtec Contrasty New 40

CAO, WET-EN REGELGEVING

Hoe dan ook, je hebt of krijgt er mee te maken. Het zijn de zaken waar je liever niet naar omkijkt, maar die je wel voor elkaar moet hebben. Onze HR-adviseur weet wat de overheid van technische bedrijven verlangt en wat er nodig is om afspraken over arbeidsvoorwaarden en arbeidsrecht vast te leggen en na te leven. Laat het aan ons over, dan weet je zeker dat bij jouw organisatie goed geregeld is! Ontzorging o.a. op het gebied van arbeidsvoorwaardelijke zaken, dossiervorming.

Werving en selectie

XTEC heeft een uitzonderlijke visie op recruitment. Wij werken niet voor onze klanten, maar samen met onze klanten. Afhankelijk van de behoefte bieden wij ondersteuning op gewenste onderdelen. Van het opstellen van een wervend functieprofiel en het plaatsen van advertenties tot het pro-actief benaderen van kandidaten binnen ons netwerk en het deelnemen aan selectiegesprekken. Wij werken niet met dure wervingsfee's. Wordt een geschikte kandidaat aangenomen, dan worden alleen de gemaakte uren en/of advertentiekosten in rekening gebracht. Hiermee kun je duidelijk besparen op wervingskosten.