Preventief onderhoud vormt de basis voor een betrouwbare en effectieve werking van installaties en machineparken. Het garandeert de constante hoge beschikbaarheid waarvan bedrijfsprocessen afhankelijk zijn. Preventief onderhoud bespaart geld, want stilstand wordt verminderd en de levensduur van de installatie/machinepark wordt verlengd.

 

XTEC Techniek is een allround servicespecialist op het gebied industriële machines en installaties. Wij bieden zowel gepland preventief onderhoud als correctief onderhoud, met gegarandeerde reactietijden die zijn afgestemd op de behoeften van onze opdrachtgevers. Wij bieden ondersteuning bij onderhoudsvraagstukken, van A tot Z, of op specifieke onderdelen. Wij voeren inspecties uit en bieden hiermee een duidelijk overzicht van de staat van het machinepark.

Xtec Contrasty New 41
Xtec Contrasty New 24

ONZE DIENSTEN:

  • ontwerpen en installeren van elektrotechnische installaties
  • NEN 3140 keuring van elektrische handgereedschappen
  • ontwerpen van proces- en machinebesturingen
  • oplossen van storingen aan industriële machines en installaties
  • preventief machine-onderhoud
  • paneelbouw
  • NEN 3140 keuring elektrotechnische installaties


Onze aanpak is pragmatisch en oplossingsgericht. Gedurende de gehele looptijd van een project staan we naast onze opdrachtgevers. Onze projectleiders zijn niet bang om zelf ook de handen uit de mouwen te steken en dit maakt dat we gedurende een project heel nauw betrokken zijn en de juiste man op de juiste plek weten te plaatsen.


Xtec Contrasty New 19
Xtec Contrasty New 37

Wij werken maximaal flexibel voor onze opdrachtgevers. Volgens een specifieke planning, wensen en voorschriften. Wij voeren elke reparatie uiterst zorgvuldig en kostenefficiënt uit. Uitgaande van geldende toleranties en specificaties vervangen wij alleen die delen die noodzakelijk zijn. In goede afstemming volgens de geldende voorschriften.

In de industriële sector leidt stilstand direct tot verlies. Daarom schakelen wij snel. Voor continuïteit en kostenbesparing. Dit is te danken aan ons sterke team van monteurs en vaste kern van ervaren zzp'ers. Ons team is voorzien van een eigen bedrijfsbus en uitgerust met een goede basis aan gereedschap.

Xtec Contrasty New 43