P1000001

XTEC heeft een duidelijke ambitie: dé beste onderhoudspartner worden van oost-Nederland! Niet de grootste, wel de beste.


De veelzijdige en kundige partij waar productiebedrijven op kunnen bouwen. Maar ook de partij waar onze medewerkers op kunnen bouwen. Bij XTEC werk je aan de mooiste technische uitdagingen en leer je je leven lang. Zo goed als we voor onze klant zorgen, zo goed zorgen we ook voor onze mensen.


Hoe we dat doen? Wij investeren in kennis en kunde, gericht op ons vak én gericht op onze mensen. Om ons team optimaal te laten werken en ook optimaal te laten samenwerken zetten we flink in op ontwikkeling, zowel individueel als in teamverband.

P1000021

Door middel van een DISC-training hebben we onszelf en elkaar (nog) beter leren kennen en begrijpen. Tevens zijn al onze monteurs gecertificeerd in veilig hijsen en zijn we geschoold in Bedrijfshulpverlening.


Wij moedigen onze mensen aan zichzelf te blijven ontwikkelen en nooit stil te staan. Er is altijd ruimte voor groei en ontwikkeling. Zo heeft Jesse inmiddels de opleiding Onderhoudstechniek succesvol afgerond en ook Jannick is geslaagd voor de opleiding Projectleider. Top gedaan mannen!


En XTEC gaat door! Wij willen de uitdagende en sociale werkgever zijn en blijven waar jij jezelf kunt zijn en het beste uit jezelf kunt en wilt halen. Samen d’ran!